De Penny
Hoi Bella,
Hiep hiep hoera gefeliciteerd met je verjaardag Bella.
Wij proosten op je voor de openhaard in een regenachtig Scheveningen. zaten ook liever tussen de zeehonden.
XX P.I.
Heb de weblog gegoogled. Super leuk de verhalen! Paardrijden op het strand tussen de zeehonden, wauw, volgende keer wil ik mee! Wat klinkt het allemaal als heerlijk genieten daar en super mooie natuur! Veel plezier en dikke knuffels uit Brabant!
lieve luitjes, allereerst nog gefeliciteerd met jullie lieve bella!!!! heerlijk die mooi geschreven verhalen en dan te bedenken dat jullie dat ook echt allemaal beleven, super mooi ben helemaaaaal niet een beetje jaloers. fijn dat je weer eens kon paardrijden!!! zo te zien is het weer gelukkig weer top zodat de camper enkel als slaaphut dient. lieverds veel fun en tot mails kus den&mir en kids
Wat is het toch fantastisch dat ik nu bij de computer - gestoorden behoor en dit allemaal mag meegenieten met jullie. Bella ik had je al gefeliciteerd per email, maar wil zo graag weten hoe je verjaardag was?!Volgende keer zien we daar wel de foto's van!! Jullie zien er wat wilder uit, maar goddank nog niet veel veranderd en jullie hebben bijna allemaal je eigen tanden nog. Is dat zeehondenvlees nou taai?? Veel vragen en veel liefs van FLOR
Wanneer mag ik een weekje komen logeren????????
Hé Vanes, maar dit is toch ook sporten.......
Kus voor jullie vieren en natuurlijk nog gefeliciteerd Bella!