Tweebijvier.reismee.nl

De Reconstructie

Daar zijn we dan, toch op het web; na een maand links en rechts sms-en, mailen en af en toe bellen weten we niet goed meer wie we wat hebben verteld of niet verteld en om tegengestelde verhalen te vermijden besluiten we toch maar een weblog bij te gaan houden. We komen er zelf natuurlijk ook achter dat we nu nog min of meer in staat zijn de laatste maand te reconstrueren maar dat dat mettertijd steeds lastiger zal worden.

Donderdag 9 december 2010, het is zover! Na een korte nacht en het definitief afsluiten van ons huis gaan we vroeg op weg. Amsterdam is nog steeds wit van de sneeuw en het is koud en glad. Eric brengt ons naar Schiphol en past op de auto's.

Onze reis begint in San Francisco, drie dagen om even los te komen van thuis. We hebben een prima hotel midden in het centrum en het is zo'n 18 graden, heerlijk! SF is volledig in kerstsfeer en de gigantische kerstboom op het Union Square maakt veel indruk op de kinderen. We hebben een fantastische fietstocht gemaakt over de Golden Gatebrug, Bella op eigen fiets, heel stoer dus! Het was behoorlijk mistig dus eerst zagen we niks en precies toen we op de brug kwamen trok het open en kwam de brug in volle glorie tot leven! Erg indrukwekkend. Vervolgens met de ferry terug waar we een fantastische zonsondergang te zien kregen. Superleuke stad, goed begin.

R.Kolenberg

Wat leuk dat jullie,jij dus Vanes, een weblog bij houden
Nu kan ik het helemaal volgen waar jullie zitten. Leuk hoor, lfs Rie